Inici / Notícies
NOTíCIES

Cent tutors de pràctiques externes de la UV seran acreditats pel projecte SEAT-PE

Mitjançant el Sistema para l’Avaluació i Acreditació dels Tutors de Pràctiques Externes (SEAT-PE), la Universitat de València, a través de la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT), acreditarà 100 tutors de pràctiques externes per mitjà de tallers formatius que es realitzaran durant el mes de juny d’enguany.

El projecte SEAT-PE va ser presentat la setmana passada per la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València , Isabel Vázquez, als coordinadors de pràctiques de les facultats de la Universitat. Durant la presentació, la vicerectora va destacar la importància de desenvolupar aquest projecte per continuar apostant per la gestió de pràctiques de qualitat a la Universitat de València.

Reconèixer la tasca dels tutors externs
A través d’aquest projecte, emmarcat en l’Estratègia Universitat 2015, regulada en la convocatòria de l’Ordre EDU/2346/2011 del Ministeri d’Educació, es millorarà la qualitat de les tutories de les pràctiques externes alhora que s’implantaran mecanismes per reconèixer la tasca dels tutors externs de pràctiques.

En aquest sentit, es reconeixerà la labor de 50 tutors acadèmics i seran acreditats 50 tutors d’empreses que acullen estudiantes en pràctiques de la Universitat de València. El comitè de coordinació del projecte valorarà dels candidats l’experiència en la tutela d’universitaris, que aquesta tutela haja estat a un mínim de sis estudiants i haver participat com a tutor durant els últims tres cursos.