Inici / Notícies
NOTíCIES

300 experts es reuneixen a l’ADEIT en el congrés de la associació revistes de gestió empreses

Congreso Inbam 2012Més de 300 persones de 35 països i de més de 40 universitats es van donar cita la setmana passada en ADEIT per assistir a la segona edició del congrés de la International Network of Business and Management (INBAM), presidit pel catedràtic de Direcció d’Empreses de la Universitat de València, Domingo Ribeiro; el director de l’Institut IDEES de la Universitat Politècnica de València; el vicerector de Relacions Internacionals i Esportives de la Universitat Catòlica de València, i el degà d’ESIC a Madrid.

En el marc del congrés, tretze editors de revistes de l’àrea econòmica, de l’empresa i dels negocis van impartir conferències al llarg de les quals es va debatre sobre els principals reptes de futur d’aquests àmbits. Els recursos humans, la creació d’empreses, la gestió de pimes, sector del turisme i serveis o la internacionalització empresarial van ser, entre molts altres aspectes, els temes que van centrar el debat.

L’associació INBAM, fundada en 2011 per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Catòlica San Vicente Mártir i la Cambra de Comerç de València, i amb la participació més recent de l’empresa internacional SAI Wireless, aplega uns 25 editors de revistes indexades, és a dir, aquelles que estan reconegudes per l’Institute for Scientific Information (ISI) de Thomson-Reuters per a l’estudi i difusió dels coneixements en l’àmbit de l’economia, els negocis i la gestió de les organitzacions.

El seu principal objectiu és promoure les relacions entre les universitats i empreses, contribuir a transferir els coneixements de la investigació a l’empresa i millorar les pràctiques de la gestió empresarial, econòmica i dels negocis.

Les dues primeres edicions d’aquest congrés tingueren lloc a València. La pròxima, prevista per al maig de 2013, serà a Lisboa. Després d’aquesta, en 2014, serà Barcelona la ciutat que acollirà la quarta edició d’aquesta trobada, que serà promogut per les tres universitats públiques catalanes més importants.

Més informació:
www.inbam.net