Inici / Notícies
NOTíCIES

90 estudiants realitzaran pràctiques en ajuntaments gràcies a l’acord amb la Diputació

LOGO Prácticas en Empresas ADEITUn total de 90 estudiants de la Universitat de València de qualsevol titulació podran realitzar pràctiques en ajuntaments de la província de València, i en la Diputació de València mateix, gràcies al conveni subscrit per la Universitat de València, la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT) i la Diputació de València.

Les pràctiques, la durada màxima de les quals serà de 300 hores, es desenvoluparan entre els mesos d’abril i setembre d’enguany i estaran remunerades amb una borsa econòmica de fins a 1.500 euros per pràctica.

Per accedir-hi, els estudiants, que poden ser de qualsevol titulació, han d’estar matriculats en tots els crèdits pendents per obtenir el seu títol i no han d’haver realitzat més de 340 hores de pràctiques externes durant el present curs.

Són els estudiants qui hauran de proposar la seua pròpia pràctica en un ajuntament de la província de València o en qualsevol departament, servei o centre de la Diputació. Després d’establir contacte amb el tutor o responsable de la pràctica, aquest haurà d’emplenar i remetre el formulari de comunicació de selecció de l’estudiant en pràctiques formatives a l’adreça de correu electrònic practiquesdipu2012@adeit.uv.es. La resolució de la convocatòria es publicarà durant la primera quinzena del mes d’abril i per a l’adjudicació se seguirà el criteri d’ordre de presentació de sol•licituds.

Més informació:
www.adeit.uv.es/practicas