Inici / Notícies
NOTíCIES

Científics es reuneixen l’ADEIT en la tercera trobada del projecte MIRAS microespectroscòpia

Fotos reunión científica MIRAS en ADEITEls membres de la comunitat espanyola d’usuaris d’espectroscòpia infraroja amb radiació sincrotró van tenir l’oportunitat de conèixer els últims desenvolupaments tècnics en diferents línies d’aquest àmbit i de compartir resultats científics en diversos camps d’aplicació en la tercera reunió del projecte MIRAS que es va reunir la passada setmana a la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT).

Per a Alfredo Segura, professor de la Universitat de València i president del comitè organitzador de la reunió, la trobada va ser «especialment significativa» perquè és la primera reunió que es realitza després de la inauguració oficial del sincrotró espanyol ALBA i de l’aprovació de la instal•lació d’una línia d’espectroscòpia infraroja en aquest sincrotró.

Així mateix, tant el vicerector de Política Científica, Pedro Carrasco, com el president del comitè organitzador de la reunió van destacar durant la inauguració de la trobada l’important treball desenvolupat per científics de la Universitat de València en l’àmbit de la radiació sincrotró.

La inauguració va comptar, així mateix, amb el coordinador del projecte MIRAS i investigador del CSIC, Gary J.Ellis, i amb el cap de servei de Política Científica de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, Vicente Puchades. A més a més, durant els dos dies de la reunió hi van participar, entre altres experts, el director de les línies IR del sincrotró ALS en la Universitat de Berkeley, Mike Martin, i el director científic d’ALBA fins fa uns mesos, Salvador Ferrer.

Més informació:
www.adeit-uv.es/reunionmiras