Inici / Notícies
NOTíCIES

L’Institut Valencià de Finances premia al millor expedient del Màster de Gestió Bancària

Máster de Banca UVRaquel Báguena, estudiant de la 24a edició del Màster en Gestió Bancària de la Universitat de València, ha estat la mereixedora del premi que, cada any, atorga l’Institut Valencià de Finances (IVF) al millor expedient d’aquest curs equivalent al cost de la matrícula.

El secretari general de l’Institut Valencià de Finances, Josep Mansó, va lliurar el premi durant l’acte de clausura de la 24a edició d’un màster que, com va recordar la vicerectora de Postgrau, Rosa Marín, pot presumir de ser «el de major trajectòria de la Universitat de València», així com d’haver format a més de 500 professionals del sector. La vicerectora de Postgrau va animar als estudiants a seguir formant-se al llarg de tota la seua carrera professional a través de la Universitat de València, una universitat que –va assenyalar–  augmenta any rere any el nombre de cursos, mantenint un alt nivell de qualitat.

Josep Mansó, per la seua banda, va subratllar que el IVF se sent en «l’obligació moral» de col•laborar en la formació altament qualificada en l’àrea bancària i financera, especialment –va assenyalar– en un moment com l’actual, al mateix temps que va recordar que molts dels actuals treballadors de l’Institut Valencià de Finances es van formar en edicions prèvies. A més, el secretari general del IVF va manifestar el seu desig que els nous postgraduats puguen «contribuir al creixement de l’economia i a la millora del nivell de benestar de la Comunitat Valenciana».

Finalment, el director del màster i professor del Departament d’Economia Financera i Actuarial, Francisco Climent, va destacar l’alt grau de satisfacció dels estudiants amb la formació rebuda en les diferents matèries del màster, que es va situar en un terme mitjà de 4.1 sobre 5 punts mentre que la valoració mitja del quadre docent va anar de 3.95 sobre 5, del que va destacar l’equilibri entre acadèmics i professionals en cadascuna de les àrees que conformen el màster.

A més, el professor Climent va posar l’accent en la formació complementària del màster, a través de nou seminaris realitzats al llarg del curs 2011/2012, tant propis del màster com en col•laboració amb la Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander de la Universitat de València. Durant aquests seminaris, es van abordar temes de màxim interès i actualitat com la crisi financera, la responsabilitat social corporativa, les finances del canvi climàtic, el cabdal risc, el futur de les pensions o la reforma del mercat laboral, entre altres.

Més informació:
Màster en Gestió Bancària