Inici / Notícies
NOTíCIES

El rescat d’empreses en crisi o el desenvolupament personal, principals nous cursos per a 12/13

La formació de postgrau es defineix per oferir cursos versàtils i adaptats a les necessitats del mercat, informa Nanda Requena, directora de Formació de l’ADEIT. Per això –afegeix– cada any la Universitat de València realitza un esforç per a plantejar nous títols que donen resposta als canvis socioeconòmics i tecnològics més actuals. Concretament, dels 315 cursos propis de postgrau i especialització per al pròxim curs acadèmic 2012/2013, 87 seran nous màsters, diplomes i certificats.

La crisi, en un moment com l’actual, és una de les àrees que agrupa a diversos dels nous cursos com el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Reflotament i Supervivència Empresarial i el Màster en Diagnòstic, Control i Seguiment Econòmic per a la Recuperació d’Empreses en Crisis.

Per altra banda, les novetats dins de l’especialització quirúrgica també és un altre àmbit en el qual es presenten nous títols com el Màster en Medicina i Cirurgia per a Mèdic Intern Resident, el Diploma Bàsic en Cirurgia Bucal i Implantologia i el Màster en Cirurgia Refractiva i de Cataractes. A més, dins de l’àrea de Salut, la nova oferta de postgrau inclourà també formació especialitzada en farmacologia, infermeria i odontologia, entre altres.

A més, en l’àrea de Psicologia, s’oferiran, per primer any, diversos postgraus centrats en l’entrenament del potencial de les persones com el
Certificat Coaching amb Metodologia DBM per a l’Ensenyament, Gestió, Coaching i Teràpia, el Màster en Negociació, Comunicació i Gestió del Coneixement en Empreses i Organitzacions i el Màster en Intel•ligència Emocional.

En relació al camp de la gestió cultural, seran diversos els cursos que analitzaran diferents aspectes relatius a la cultura com el Diploma en Dret de la Cultura, el Màster en Gestió de Recursos Estratègics en Associacions i Fundacions: Fundraising, Equips Humans i Voluntariat, el Certificat d’Especialització en Gestió Empresarial de la Música i el Certificat d’Especialització en Seguretat d’Instal•lacions Museístiques.

Finalment, la resta d’àrees també inclouen nous cursos que cobreixen buits formatius. Per exemple, en l’àmbit de l’Activitat Física i l’Esport, s’oferirà la primera edició del Certificat de Disseny de Programes d’Entrenament en Adults Majors; en l’àmbit de Ciències de l’Educació, el Màster d’Acció Tutorial en Centres Escolars; en l’àrea de Ciència i Tecnologia, el Diploma de Tècniques de Caracterització de Nano-Materials; i en l’àmbit de les Humanitats, el Diploma en Egiptologia i el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Noves Formes d’Escriptura Audiovisual, entre altres.

Més informació:
http://postgrado.adeit-uv.es/
Vídeo de postgrau: