Emprendiment
OBJECTIUS

ADEIT organitza des de l’any 2008, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial, cursos gratuïts de consolidació d’empreses conjuntament amb l’Escola d’Organització Industrial (EOI), en el marc del seu Programa Consolidació d’Empreses finançat per Fundació Bancaixa, el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

El programa es dirigeix a aquells empresaris i els seus col·laboradors que desitgen replantejar l’empresa per a ajustar-la a les necessitats del mercat i actualitzar els coneixements de gestió empresarial. El seu objectiu és revisar la situació de l’empresa partint del diagnòstic sistemàtic de cadascuna de les àrees funcionals.

La participació dels alumnes és gratuïta al tractar-se d’una acció formativa finançada per Fundació Bancaixa, el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

L’objectiu del curs és proporcionar una oportunitat a les Xicotetes i Mitjanes Empreses per a:

  • Revisar la seua situació partint d’un diagnòstic sistemàtic de cadascuna de les seues àrees funcionals.
  • Reformular els seus objectius estratègics veient la nova situació revelada per l’anàlisi de les condicions del nou entorn (sector, competència, noves tecnologies, variacions de la demanda, etc.).
  • Elaborar un pla estratègic/de millora conseqüent amb el Diagnòstic de partida i amb els objectius estratègics proposats, introduint els canvis que es revelen indispensables dins de les possibilitats raonables de cadascuna de les empreses.
  • Actualitzar el coneixement i millorar les habilitats de direcció per part de l’empresari i dels seus col·laboradors més directes pel que fa a les possibilitats que brinden les modernes eines de gestió hui a l’abast de les PIMEs.