Inici / Notícies
NOTíCIES

Jornada gratuïta analitzarà els reptes en el sector de l’eficiència energètica

Jornada Cátedra Telefónica Universitat de ValènciaLa Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) col•labora en l’organització de les I Jornades Càtedra Telefónica-Universitat de València que tindran lloc el pròxim 8 de maig a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria a Burjassot. Amb el títol «Les TIC en l’eficiència energètica: oportunitat de futur», aquesta jornada gratuïta analitzarà els reptes de futur principals en el sector de l’eficiència energètica.

Segons que expliquen els responsables de la jornada, les TIC suposen una eina «clau» per contribuir a una societat sostenible amb baixa petjada de carboni i ajudar així a arribar als objectius de l’Europa 2020 en clima i energia.

En aquest sentit, aquestes jornades pretenen convertir-se en un fòrum de discussió sobre les TIC i sobre com aquestes poden ajudar a reestructurar la demanda d’energia en la societat entre les empreses i el món universitari.

Les jornades tindran la conferència inaugural «Sostenibilitat energètica i mediambiental» a càrrec del director científic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, Manuel Toharia. A continuació es farà una taula redona sobre smart energy i TIC sostenibles, en la qual es discutiran els diferents àmbits en què aquestes tecnologies seran fonamentals per arribar a una sostenibilitat energètica. Aquesta taula la integraran representants de diferents empreses capdavanteres del sector i representants de Teléfonica.

Més informació i inscripció gratuïta:
http://www.adeit-uv.es/jornadatelefonica/