Inici / Notícies
NOTíCIES

L’oferta de postgrau per al curs 2012/2013 inclou 87 nous màsters, diplomes i certificats

La Universitat de València ofereix 315 cursos propis de postgrau i d’especialització per al pròxim curs acadèmic 2012/2013. Una gran part d’aquests postgraus –un 28 per cent– s’impartiran per primera vegada el pròxim any amb l’objectiu d’abordar noves àrees de coneixement que donen resposta a les necessitats del mercat laboral.

D’aquests nous cursos, la major part corresponen a l’àrea de Salut (26%), seguits dels de l’àrea de Direcció i Gestió Empresarial (19%) i l’àrea Jurídica i Social (18%), i de l’àrea de Psicologia (13%). Completen l’oferta altres programes de les àrees de Ciències i Tecnologia, Humanitats, Ciències de l’Educació i de l’Activitat Física i l’Esport.

L’especialització, factor clau
Alguns dels nous títols de l’àrea de Salut tracten sobre l’especialització en temes quirúrgics, com el màster en Medicina i Cirurgia per a Metge Intern Resident, el diploma bàsic en Cirurgia Bucal i Implantologia i el màster en Cirurgia Refractiva i de Cataractes. La nova oferta de postgrau inclou també formació especialitzada en farmacologia, infermeria i odontologia, entre altres.

En l’àrea de Direcció i Gestió Empresarial s’ofereixen cursos relacionats amb el rescat d’empreses en temps de crisi, com el diploma d’especialització professional universitari en Reflotament i Supervivència Empresarial i el màster en Diagnòstic, Control i Seguiment Econòmic per a la Recuperació d’Empreses en Crisis.

En relació amb l’àrea Jurídica i Social, analitzaran els aspectes jurídics relacionats amb la cultura diversos cursos com el diploma en Dret de la Cultura, el màster en Gestió de Recursos Estratègics en Associacions i Fundacions: Fundraising, Equips Humans i Voluntariat, el certificat d’especialització en Gestió Empresarial de la Música i el certificat d’especialització en Seguretat d’Instal•lacions Museístiques.

Diversos postgraus centrats en l’entrenament del potencial de les persones s’impartiran en l’àrea de Psicologia, com el certificat en Coaching amb Metodologia DBM per a l’Ensenyament, la Gestió, el Coaching i la Teràpia, el màster en Negociació, Comunicació i Gestió del Coneixement en Empreses i Organitzacions i el màster en Intel•ligència Emocional.

Finalment, la resta d’àrees oferiran formació en els àmbits de l’Activitat Física i l’Esport, com el certificat en Disseny de Programes d’Entrenament en Adults Majors; de les Ciències de l’Educació, el màster en Acció Tutorial en Centres Escolars; de la Ciència i Tecnologia, el diploma en Tècniques de Caracterització de Nanomaterials; i de les Humanitats, el diploma en Egiptologia i el diploma d’especialització professional universitari en Noves Formes d’Escriptura Audiovisual.

Més informació:
http://postgrado.adeit-uv.es/