Inici / Notícies
NOTíCIES

Els XVII Premis Universitat-Societat del Consell Social de la UV liuraran el pròxim 27 de juny

La Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) serà l’escenari en què, un any més, es lliuraran els Premis Universitat-Societat, dimecres que ve dia 27 de juny. Aquests premis, en la seua XVII edició, s’atorgaran en tres grans àrees: Universitat de València, Empreses i Institucions i Excel•lència Docent.

A l’acte assistirà el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, el president de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), Carlos Pascual, el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i els més alts representants de l’àmbit universitari, empresarial i de l’Administració.

Premiats del món de la Universitat i de l’empresa
Els premiats enguany han estat, en la modalitat d’Universitat de València, l’investigador Joan Bernabeu (a la recerca i desenvolupament), el màster en Intervenció en les Dificultats de l’Aprenentatge (a l’activitat formativa de postgrau i d’especialització) i  als tècnics (PAS) de la Unitat d’Innovació Educativa (a la gestió universitària).

El Registre Mercantil de València (pràctiques en empresa), BP Oil España, SA (a la recerca i desenvolupament) i i GH Electrotermia (a la trajectòria de col•laboració) han estat les entitats guardonades en la modalitat Empreses i Institucions de la XVII edició dels Premis Universitat-Societat.

Els guardons a l’Excel•lència Docent, atorgats per la Universitat de València en col•laboració amb la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana, han anat per als professors Göran Rollnert, de la Facultat de Dret, M. Luisa Ferrándiz, de la Facultat de Farmàcia, María Iborra, de la Facultat d’Economia, Emilia Matallana, de la Facultat de Ciències Biològiques, Bernardino Salinas, de la Facultat de Magisteri, M. Dolores Sancerni, de la Facultat de Psicologia, i Daniel Sánchez, de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Més informació:
http://www.uv.es/consesoc/