Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT i València Convention Bureau, aliats per a promocionar la ciutat i captar esdeveniments

La Fundació Turisme València i la Fundació Universitat-Empresa, de la Universitat de València, ADEIT, han subscrit hui un conveni de col·laboració l’objectiu del qual és la cooperació en la promoció de València com a seu de reunions i en la captació d’esdeveniments per a la ciutat. L’acord l’han signat en l’Ajuntament els directors d’ambdós entitats, Antonio Bernabé i Antonio Aracil, en presència de la primera tinent d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez; el vicerector de Participació de la Universitat de València, Jorge Hermosilla; i el president de ADEIT, Alfonso Maldonado. 

Segons ha explicat Sandra Gómez, el conveni suposa la incorporació de ADEIT com a col·laborador en el València Convention Bureau, entitat pertanyent a Turisme València, que ja va començar al juliol una nova etapa més col·laborativa i participativa, introduint en el seu Comitè a totes les seus implicades (Ciutat de les Arts i les Ciències, Palacio de Congressos, Fira València i Unió Hotelera) i a les empreses del sector interessades a formar part del mateix.

«L’acord amb ADEIT és un altre avanç en el nou València Convention Bureau, un pas més en el model que atorga un major protagonisme al sector i agents implicats –ha afirmat Gómez. Perquè la Universitat juga un paper fonamental com a principal font generadora de coneixement i la major part de congressos són impulsats per agents locals membres de les mateixes». 

Per al president d’ADEIT, Alfonso Maldonado, aquest conveni contribuirà a seguir treballant per a convertir a la ciutat de València en un pol d’atracció del coneixement a través de l’organització de congressos nacionals i internacionals, àmbit en el qual ADEIT treballa intensament des de fa més de 15 anys. «La unió de forces d’agents que treballem en la mateixa adreça sempre proporciona fruits. A través d’aquesta signatura, sorgiran noves oportunitats d’organització d’esdeveniments i activitats que atraguen el coneixement a València».

Creació d’un Club d’Ambaixadors

El conveni signat implica la participació de ADEIT en les reunions del Comitè del València Convention Bureau; la col·laboració d’ambdues entitats en la presentació de candidatures a reunions futures; i la creació d’un Club d’Ambaixadors (Ambassadors Club) que facilite una xarxa de contactes per part de la Universitat per a aconseguir candidatures futures.

«Aquesta col·laboració, que volem estendre a la Universitat Politècnica de València amb la signatura d’un conveni similar, es deixarà notar de ben segur en els resultats del turisme de reunions en la ciutat els pròxims anys, un segment estratègic per la seua major capacitat de despesa i estada mitjana», ha conclòs Gómez.