Inici / Notícies
NOTíCIES

194 beques Santander CRUE-CEPYME per a estudiants de la Universitat de València

El programa de Beques Santander-CRUE-CEPYME presenta, un any més, el programa de pràctiques en empresa per a estudiants de la Universitat de València. Un total de 194 estudiants de qualsevol titulació podran beneficiar-se de pràctiques remunerades en xicotetes i mitges empreses.

ADEIT gestionarà, una edició més, aquest programa, que està finançat pel Banc Santander amb una borsa econòmica de 1.800 euros per pràctica, i compta amb la col·laboració de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i de la Confederació Espanyola de la Xicoteta i Mitja Empresa (CEPYME).

Empreses i estudiants tenen de termini fins al pròxim 31 de gener de 2015 per a presentar les seues sol·licituds

Entre els seus principals objectius, aquestes beques permeten incorporar el talent dels joves universitaris a les pimes espanyoles a més de complementar la formació dels estudiants, acostar-los a l’àmbit professional, ampliar els seus coneixements i afavorir el seu contacte amb empreses que podrien facilitar-los la seua posterior inserció en el mercat laboral.
La preinscripció per als estudiants interessats s’obrirà el pròxim 15 de novembre i les empreses interessades en participar en aquesta nova edició del programa, que es desenvoluparà entre l’1 de març i el 30 de setembre, ja poden presentar la seua sol·licitud a través de la web d’ADEIT , on trobaran tota la informació relativa al programa. Empreses i estudiants tenen de termini fins al pròxim 31 de gener de 2015 per a presentar les seues sol·licituds.

Més de

700 estudiants de la Universitat de València
Durant les tres primeres edicions, 579 estudiants de la Universitat de València s’han beneficiat d’aquestes beques. Quan finalitze aquest curs, més de 700 estudiants hauran tingut l’oportunitat d’adquirir experiència pràctica remunerada en una empresa mitjançant aquest programa de beques finançat pel Banc Santander.

Més informació:
Beques Santander CRUE CEPYME

Notícia publicada: 06/11/2014