Inici / Notícies
NOTíCIES

84 estudiants UV seran becats per fer pràctiques amb les beques Santander-Crue-Cepime

Composición logos Becas Santander-Crue-CepymeEstudiants de la Universitat de València es podran beneficiar d’una de les 84 beques Santander-Crue-Cepime concedides per a aquest curs acadèmic i que tenen per objectiu augmentar la col•laboració de les empreses amb la Universitat i facilitar la posterior inserció professional dels estudiants que les realitzen.

Aquestes pràctiques, que seran gestionades a través de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), tenen una durada de tres mesos i una dotació econòmica de 1.800 euros, 600 euros mensuals. Aquestes beques es poden ampliar fins a tres mesos més i s’han de realitzar entre els mesos del març al setembre del 2012.

Els estudiants que vulguen participen en aquesta iniciativa han de ser matriculats en qualsevol titulació de la Universitat de València i haver superat el 50 per cent dels crèdits necessaris per obtenir el títol. Pel que fa a les empreses, aquestes han de ser autònoms o pimes amb menys de 250 treballadors i el volum de negocis dels quals anual no excedisca 50 milions d’euros o el balanç general anual dels quals no supere els 43 milions d’euros.

Tant empreses com estudiants han de formalitzar la inscripció en l’enllaç següent: www.becas-santander.com i els estudiants, a més, han d’emplenar la sol•licitud de pràctiques de l’ADEIT en: www.adeit.uv.es/pf/inscripciones.

Més informació:
Informació i procediment