Inici / Notícies
NOTíCIES

José Vicente González intervendrà en inauguració de dècim tercera edició Qui pot ser empresari?

Presidente académico Qui pot ser empresari? - José Vicente GonzálezEl nou director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, José Vicente González, serà l’encarregat d’oferir la lecció inaugural, el pròxim 16 de febrer, de la dècim tercera edició del curs Qui pot ser empresari?

El president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de la Comunitat Valenciana (CIERVAL), José Vicente González, parlarà sobre ‘Què és ser emprenedor? Què és ser empresari?’ a través de la qual establirà les diferències entre un emprenedor i un empresari als estudiants del curs Qui pot ser empresari? que comencen una nova edició.

Durant aquest curs, els estudiants de la Universitat de València coneixeran de primera mà l’experiència d’empresaris de reconegut prestigi així com les possibilitats de crear la seua pròpia empresa.

La inauguració d’aquest curs, que es realitzarà dijous que ve, 16 de febrer, a les 19.00 hores i que és oberta al públic en general, contarà amb la presència de la consellera d’Educació, Formació i Ocupació, María José Catalá, el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, José Vicente Morata, el president de la Fundació Universitat Empresa de la Universitat de València, Carlos Pascual, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, que inaugurarà aquesta nova edició del curs Qui pot ser empresari?

Més informació:
http://www.adeit.uv.es/quipotserempresari