Inici / Notícies
NOTíCIES

El Màster en Gestió Bancària, triat programa d’estudi referent per la Comissió Europea

El Màster en Gestió Bancària ha sigut seleccionat com un dels deu programes d’estudi de bones pràctiques en les relaciones universitat – empresa en el camp de l’ensenyament, segons un informe coordinat per la Universitat de Cardiff i patrocinat per la Comissió Europea.

En l’informe es realitza un anàlisi exhaustiu dels diferents aspectes relacionats amb aquest Màster: orígens i objectius, perfil del professorat i dels estudiants, trajectòria, reconeixements, així com les col·laboracions establides amb entitats i organismes. La publicació reconeix el valor de la col·laboració i de la cooperació entre empreses i universitats, relació que considera beneficiosa en termes de formació plavix drug per a l’empleabilitat dels estudiants que cursen aquest Màster. Després d’analitzar els punts forts d’aquesta formació específica de postgrau, l’informe assenyala al Màster en Gestió Bancària com a referent de la formació especialitzada, amb un pla d’estudis permanentment adaptat a les necessitats canviants del sector bancari.

«Aquest informe ha suposat el reconeixement a una dilatada trajectòria, així com a les bones pràctiques en la formació especialitzada en l’àmbit bancari, que ha donat com resultat la formació de més de 600 professionals de gran qualificació», assenyala Francisco Climent, professor del departament d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València i des de l’any 2008 director del Màster en Gestió Bancària.

Aquest informe ha suposat el reconeixement a una dilatada trajectòria, així com a les bones pràctiques en la formació especialitzada en buy cialis online usa l’àmbit bancari.
Francisco Climent
Implantat en 1988, el Màster està dirigit, d’una banda, a estudiants recentment titulats de l’àrea d’empresa, Economia, Finances i Comptabilitat i Ciències Actuarials i Financeres i, per un altre, a professionals que volen reciclar la seua formació o professionals en actiu amb intenció de promocionar dins de la seua entitat. En el pròxim curs acadèmic 2014-2015 presentarà la 27ª edició. «Aquest curs d’especialització va nàixer amb l’objectiu de proporcionar una formació especialitzada en banca que no existia i que les entitats de crèdit demandaven», afirma Francisco Climent, director del Màster.

Aquest Màster col·labora amb entitats i organismes que han aportat professionals per a traslladar les seues experiències als estudiants mitjançant la impartició de seminaris. El Banc d’Espanya, el Ministeri d’Economia, l’Institut Valencià de Finances, l’Institut Valencià de Recerques Econòmiques o la Bangor University, són alguns exemples d’entitats que han participat al llarg de les successives edicions realitzades.

Més informació:
Màster en Gestió Bancària. Curs 2014 – 2015.
Informe final patrocinat per la Comissió Europea. Deu casos d’estudi.

Notícia publicada: 23/06/2014