Inici / Notícies
NOTíCIES

El Màster en Integració Ciutadana impartirà formació en línia oberta a tots els usuaris

LOGO Máster en Políticas de Integración Ciudadana 2012 en ADEIT Pensar en nous formats educatius en l’actualitat és un element diferenciador. I així està dissenyat el màster en Polítiques d’Integració Ciutadana de la Universitat de València que, en la seua cinquena edició, començarà a impartir formació en línia a través d’un nou model educatiu, el RealOpenCourse. A través d’aquest projecte, es desenvoluparà un aprenentatge col•laboratiu per part de tots els usuaris interessats en la integració ciutadana.

Com indiquen els directors del curs, els professors Rafael Aliena, del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, i Luisa Melero, de CeiMIGRA, es tracta de generar una comunitat àmplia d’usuaris i que tots les persones interessades, estudiants o no del màster, puguen veure els mateixos materials o intervenir en exercicis. El que diferencia aquests usuaris de les persones matriculades serà que aquests últims tindran títol del màster i comptaran amb el suport del professorat.

Compartir informació, enriquir educativament a la comunitat

Aquesta «oportunitat» de formar gratuïtament s’inspira en la iniciativa edX, promoguda pel Massachusettes Institute of Technology (MIT) i la Universitat de Harvard, que, segons indiquen els seus impulsors constitueix «el futur de l’educació en línia: per a tothom, visquen on visquen, perquè estudien en el moment que trien o quan puguen». El RealOpenClurse del màster en Polítiques d’Integració Ciutadana pretén «crear una comunitat on poder compartir materials i inquietuds i que permeta enriquir-nos a tots», indica el codirector del màster, Rafael Aliena.

Aquest màster tindrà com a principal objectiu la formació multidisciplinària en els diferents àmbits de la gestió política, tecnicoadministrativa i social en l’àrea de la immigració. En aquest sentit, la formació d’aquest màster capacita al professional per ocupar càrrecs professionals en les administracions públiques i organitzacions del tercer sector que treballen amb població immigrant.

Més informació:
Màster en Integració Ciutadana