Inici / Notícies
NOTíCIES

Els videojocs com a eina educativa, tema central d’un nou màster online

La Universitat de València presenta la primera edició del Màster en hardon xpower generic Videojocs i Educació, un nou curs dirigit a titulats en àrees relacionades amb l’educació com a magisteri, pedagogia, psicologia, educació social o sociologia. Es tracta del primer curs d’especialització de postgrau centrat en l’estudi dels videojocs com a eines educatives.

«Gran nombre de professionals de l’educació se senten atrets per un tipus de formació específica que els permeta un major coneixement i utilització de les possibilitats del joc en la seua labor educativa diària», explica Francesc Josep Sánchez, director del màster i professor del Departament female viagra de Teoria de l’Educació de la Universitat de València. «Els videojocs exerceixen una gran influència en totes les edats i no hem d’oblidar que la seua utilització en la formació de professionals, mitjançant la simulació i l’amplitud de camps, s’està imposant», assenyalava el director del curs.

Els videojocs exerceixen una gran influència en totes les edats i no hem d’oblidar la seua utilització en la formació de professionals.
Francesc Sánchez
Aquesta formació de postgrau és íntegrament online, la qual cosa permet que professionals de qualsevol punt geogràfic puguen especialitzar-se en aquest camp. «L’objectiu d’aquest nou màster és atorgar un ampli panorama als estudiants sobre la indústria cultural del videojoc i les seues possibilitats educatives, des del seu vessant epistemològic fins a la seua instrumentalització didàctiva», apuntava Francesc Josep Sánchez. A més, afegia el director del curs, entre el quadre docent d’aquesta formació destaquen professionals espanyols i estrangers que en aquests moments estan treballant i investigant en la utilització dels videojocs en l’àmbit de l’educació formal i no formal.

El programa del màster aborda el videojoc des de múltiples perspectives: les seues possibilitats educatives, les tendències culturals en l’etapa infantil i juvenil, la seua integració en el disseny curricular així com els seus elements pedagògics.

Més informació:
Màster en Videojocs i Educació. 1ª Edició.

Notícia publicada: 06/11/2014