Inici / Notícies
NOTíCIES

El ginecòleg Antonio Pellicer, premi de l’Acadèmia Nacional de Medicina de França

El catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia i exdegào de la Facultat de Medicina de la Universitat de València Antonio Pellicer ha obtingut el premi de l’Acadèmia Nacional de Medicina de França. Es tracta d’una distinció molt preuada en l’àmbit mèdic, rarament concedida a un espanyol. El guardó porta el nom de Jacques Salat-Baroux (1931-2001), pioner francès de la fecundació ‘in vitro’.

El premi, que se li atorga per tota la seua trajectòria, li serà lliurat en el transcurs d’una gala a París, prevista per al 28 de gener de 2015.

Antonio Pellicer (Gandia, 1955) dirigeix el Departament d’Universitat de l’Hospital La Fe de València i és fundador de l’IVI, la primera institució espanyola especialitzada íntegrament en la reproducció humana assistida. Compta amb una llarga trajectòria al servei de diferents organitzacions professionals, com per exemple la International Federation of Fertility Societies (IFFS), l’European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) o l’ASRM, entre d’altres.

Director del màster en Reproducció Humana

Antonio Pellicer és director del Màster de Reproducció Humana de la Universitat de València

Antonio Pellicer és director del Màster de Reproducció Humana de la Universitat de València des de la seua primera edició. Aquest màster, gestionat per ADEIT  i desenvolupat en col·laboració amb el IVI, el Clínic, la Fe i el Peset, és un dels més consolidats de la Universitat de València i enguany celebrarà la seua vintena edició.

A més, és membre de la Real Acadèmia de Medicina Valenciana, i doctor ‘honoris causa’ per la Politècnica de València. Ha rebut, entre uns altres, el Premi Jaume I, que concedeix la Generalitat. Coeditor cap de la revista ‘Fertility & Sterility’, entre la seua producció investigadora es pot trobar una vintena de llibres sobre l’especialitat i centenars d’articles en revistes científiques.

Noticia publicada: 29/10/2014