Inici / Notícies
NOTíCIES

El patronat d’ADEIT aprova els actes previstos pel seu 25 aniversari el 2013

El patronat de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) va aprovar la setmana passada el programa d’activitats a realitzar per a aquest curs acadèmic 2012/13, que coincidirà amb el seu 25 aniversari. Amb motiu d’aquesta celebració es realitzaran diferents actes commemoratius i diverses taules rodones amb temàtiques d’actualitat com la internacionalització del postgrau i la mobilitat dels universitaris.

Coincidint amb aquest 25 aniversari de ADEIT com entitat propulsora de cooperació universitat-empresa en la Comunitat Valenciana, es realitzarà un estudi sobre ‘La contribució de ADEIT a la projecció professional dels titulats de la Universitat de València: la seua situació actual i perspectives’ que correrà a càrrec del director del Ivie, Francisco Pérez, i del catedràtic de Psicologia Social de la Universitat de València, José María Peiró. A més, per al pròxim mes de març, ADEIT acollirà la conferència ‘Claus, reptes i oportunitats de les relacions universitat-empresa’, organitzada per la REDFUE.

Com indica el president de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), Carlos Pascual, l’ADEIT «ha jugat un paper molt important en la societat valenciana durant aquests 25 anys. Tant en l’àmbit empresarial com en l’acadèmic es coneix i es valora el paper de l’ADEIT».

Nous projectes estratègics per al pròxim any
Durant la reunió del Patronat, presidida pel president del Consell Social de la Universitat de València i de la seua Fundació Universitat-Empresa, Carlos Pascual, i el  rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, es van presentar els programes que marcaran les principals línies estratègiques d’ADEIT entorn de formació, innovació i ocupació. El programa ‘Mentores para emprenedors’, a través dels quals empresaris de dilatada experiència transferiran els seus coneixements a universitaris sorgits de la Càtedra de Cultura Empresarial, o la iniciativa ‘Cualinnova’, a través de la qual s’oferirà un curs sobre gestió d’innovació en línia per a cent universitaris, són dos dels principals projectes que es desenvoluparan durant el pròxim curs acadèmic.

A més, durant la reunió, dues de les 17 empreses que formen part del Patronat d’ADEIT, RNB i Consum, van renovar el seu suport a aquesta entitat i van posar de manifest, una vegada més, el seu compromís amb la promoció de la cooperació universitat-empresa.