Inici / Notícies
NOTíCIES

Seminari gratuït Càtedra de Finances Internacionals analitzarà l’ADEIT el futur pensions

LOGO Cátedra Finanzas Internacionales Santander-UVLa Càtedra de Finances Internacionals-Banco Santander de la Universitat de València obri aquest nou any 2012 amb el seminari “El futur de les pensions”, que es farà el pròxim 19 de gener a la seu de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT). Aquest seminari continua el calendari d’activitats marcat per a aquest curs acadèmic dins les jornades sobre finances que realitza aquesta Càtedra, dirigida principalment a estudiantes de grau i de màster, a més de professionals en el sector financer.

En el seminari “El futur de les pensions” participarà el responsable de fons de pensions en ASEVAL, Francisco Tomás, i el professor del Departament d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València, Enrique Devesa, que aproximaran als assistents els principals reptes en la gestió de les pensions en el futur a Espanya.

Aquest seminari serà seguit de tres més que es faran entre els mesos del gener i el febrer. Concretament, el gener també tindran lloc les II Jornades d’Intercanvi d’Experiències d’Innovació Educativa en Finances. Aquestes jornades, que tindran lloc el dia 20 de gener a la Facultat d’Economia, es presenten com un fòrum de debat i d’intercanvi d’idees entre docents universitaris. Durant el mes de febrer, la Càtedra de Finances Internacionals realitzarà en l’ADEIT el tercer Workshop on Energy and CO2 Markets, el 16 i el 17 de febrer, i el seminari “La borsa a l’abast de les pimes: el MAB-EE”, el 23 de febrer.

Beques per a estudiantes de doctorat
Aquest any 2012, la Càtedra de Finances Internacionals becarà cinc estudiants de doctorat que assistisquen al “3rd Workshop on Energy and CO2 Markets” cobrint les despeses derivades de l’assistència al Workshop. Unes jornades que, segons que explica el director de la Càtedra de Finances Internacionals, el catedràtic d’Economia Financera i Actuarial de la Facultat d’Economia de la Universitat de València , Ángel Pardo, “es plantegen com una plataforma de diàleg per aprofundir en aspectes clau de la complexa naturalesa dels mercats d’energia i de CO2”.

Més informació:

http://www.adeit.uv.es/finanzas/