Inici / Notícies
NOTíCIES

Aquestes són les 20 idees finalistes de MOTIVEM 2020

Ja coneixem els 20 finalistes de la convocatòria de MOTIVEM 2020. La creativitat, la coherència, la interdisciplinarietat, la presentació de la idea i la resolució de necessitats socials han sigut els criteris en els quals s’ha basat el comité tècnic que ha avaluat les 190 idees presentades en aquesta edició, en la qual han participat un total de 905 persones.

De nou, aquesta convocatòria ha tancat la seua participació amb un augment del 13% respecte a l’edició anterior, malgrat les dificultats generades per la pandèmia per COVID-19.

Com a novetat respecte a anteriors edicions, enguany MOTIVEM amplia el nombre de premis i contempla la concessió de cinc guardons, un per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria. A més dels cinc premis, dotats amb 1.400 euros cadascun, es concediran 15 accèssits, per valor de 600 euros cadascun, per a la resta d’equips finalistes.

Els 20 equips finalistes, entre els quals seleccionaran als cinc guanyadors, estan integrats per un total de 88 estudiants, 19 docents coordinadors i 9 docents col·laboradors.

 

Notícia publicada: 8/07/2020