Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT celebra el seu 25 aniversari amb el món empresarial i de la Universitat de València

Durant la trobada, es repassaran els assoliments aconseguits en aquests 25 anys promovent la cooperació universitat-empresa en la societat valenciana
La Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) celebrarà el seu 25 aniversari en un acte commemoratiu que es realitzarà hui dimecres, 24 d’abril, i que servirà de punt de trobada entre el món universitari i l’empresarial. Durant l’acte es lliuraran els guardons de reconeixement a les entitats i personalitats que han format part del treball realitzat durant aquests 25 anys.

Per la seua banda, en el marc d’aquesta commemoració, també es lliuraran els Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València que aquest any han recaigut en la Comissió Europea, Almirall i Grup Eulen en la modalitat Empreses i Institucions; i a José Moreno Méndez, el Màster en Medicina Forense, l’Associació ConsCiencia Crítica i Raúl Javier Sales, en la modalitat Universitat de València. En la modalitat d’Excel·lència Docent es reconeixerà la tasca de la catedràtica Rosa Mª Giner i a les professores Mª Amparo Sanz i Mª Isabel López.

A l’acte assistiran el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra; el president del Consell Social de la Universitat de València i de la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT), Carlos Pascual; el rector de la Universitat de València , Esteban Morcillo, així com els més alts representants de l’àmbit universitari, empresarial i de l’Administració.

ADEIT, referent en matèria de cooperació universitat-empresa
Durant la trobada, es repassaran els assoliments aconseguits en aquests 25 anys promovent la cooperació universitat-empresa en la societat valenciana. En aquests anys, ADEIT ha gestionat l’oferta de postgrau i d’especialització pròpia de la Universitat de València i s’ha posicionat com punt de trobada d’assistents de tot el món que han participat en els congressos nacionals i internacionals realitzats.

En aquests 25 anys, els estudiants de la Universitat de València han tingut l’oportunitat d’establir un primer contacte amb el món laboral a través de les pràctiques en empreses. Más de 115.000 pràctiques en empreses s’han gestionat en més de 16.000 empreses protegides per més de 4.000 tutors de pràctiques. Pel que fa a la mobilitat europea, més de 3.000 becaris han realitzat pràctiques en empreses d’altres països europeus en 1.375 empreses europees.

ADEIT també ha apostat en aquest temps per oferir ocupació de qualitat per als titulats de la Universitat de València. Més de 17.000 titulats han rebut formació i assessorament per a trobar treball a través de diferents programes. I gràcies a la gestió de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València més de 3.500 emprenedors han rebut formació per a la creació de la seua pròpia empresa.

Més informació:
25 anys d’ADEIT