Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la convocatòria per a la presentació de títols propis per al curs 2021/22

Des del divendres 30 d’octubre fins diumenge 15 de novembre és el termini establit per a la presentació dels títols propis de la Universitat de València del pròxim curs 2021-22.

Aquesta convocatòria compta amb un nou programa per a la presentació de la documentació de títols propis: Solicitudes
Com a novetat respecte a anteriors edicions aquesta convocatòria compta amb un nou programa informàtic per a la presentació de la documentació: Solicitudes.

Aquest nou programa té com a objectiu únic la creació i gestió de les so·licituds títols propis de la Universitat de València i la recopilació de tota la informació necessària per a la seua presentació.

El nou programa arreplega els mateixos apartats que s’implementaven en anys anteriors i al mateix temps orienta sobre el compliment normatiu a l’hora d’introduir els camps de la sol·licitud.

La Universitat de València i la seua Fundació ADEIT  han posat al servei dels usuaris una guia d’ús que respon a tots els interrogants que puguen plantejar-se a l’hora de formalitzar els tràmits per a presentar un nou postgrau propi.

Conéixer el reglament que regula els títols propis de postgrau de la Universitat de València; elaborar un pressupost del curs; establir la participació del professorat i completar la documentació que s’indica en cadascun dels apartats del nou programa Sol·licituds són els quatre passos que garanteixen la correcta presentació d’un títol propi.

Més informació: Com presentar un títol propi?

 
Notícia publicada: 27/10/2020