Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT, seu de la XVII Conferència Espanyola i VII Trobada Iberoamericana de Biometria

La V Conferència Espanyola de Bioestadística va tindre la seua seu a València en 1995. Hui, vint-i-quatre anys després, la capital del Túria serà de nou el punt de trobada per a investigadors de l’àrea de Biometria en el marc de la XVI Conferència Espanyola i la VII Trobada Iberoamericà de Biometria, que es celebrá del 19 al 21 de juny. En aquesta ocasió, a més, la trobada està organitzada per primera vegada pel Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la Universitat de València: «Tenim un total de 115 ponències d’alt nivell científic on es presenten tot tipus d’aplicacions de l’estadística a les ciències de la vida», apunta Anabel Forte, professora del Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la Universitat de València i directora de la Trobada.

La Unitat de Igualtat de la Universitat de València finança un dels premis a la millor comunicació amb perspectiva de gènere.
Entre les novetats respecte a anteriors edicions, la Unitat de Igualtat de la Universitat de València finança un dels premis, el Florence Ninghtingale, que en la seua segona edició premia la millor comunicació amb perspectiva de gènere davant la necessitat d’incorporar i visibilitzar aquest enfocament en aquesta àrea de coneixement. A més d’aquest reconeixement també s’entregaran el premi Susie Bayarri a la millor comunicació que utilitza la metodologia Bayesiana; el premi al millor pòster presentat a la investigació realitzada per una persona jove, per a fomentar la investigació entre els menys experimentats; i el premi Young Statistician Showcase, que pretén premiar la qualitat científica i la capacitat per a divulgar el treball.

Bioestadística aplicada a la medicina, a l’agricultura, al medi ambient, a la pesca o a la psicologia en una edició on destaca la paritat quant al gènere de les ponències així com en relació a la gran participació de joves investigadors.

Més informació: XVII Conferència Espanyola i VII Trobada Iberoamericana de Biometria

Notícia publicada: 10/06/2019