Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT s’acosta als centres de la Universitat de València

Amb l’objectiu de donar a conèixer als centres l’actual situació de la Fundació Universitat-Empresa de València, ADEIT, com mig propi de la Universitat de València, el seu president i el director gerent, Juan Manuel Pérez Mira i Antonio Aracil, estan visitant a responsables dels diferents centres de la Universitat de València.

L’objectiu d’aquest cicle de reunions institucionals és exposar el treball que ADEIT desenvolupa, des de fa més de 30 anys, per a aproximar la Universitat al seu entorn socioeconòmic. Igualment, conèixer les necessitats dels centres.

Economia, Medicina, Psicologia, Dret, Farmàcia o ETSE són alguns dels centres que s’han visitat fins al moment. Aquesta setmana, el president i el director gerent d’ADEIT han visitat la Facultat de Química, on han mantingut una reunió amb la seua degana, Adela Mauri, la seva vicedegana, Begoña Milián així com amb el coordinador de pràctiques, Eduardo Martínez. A més, ha assistit a la reunió l’ex rector i membre del Patronat d’ADEIT, Paco Tomás, i el vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldás, que va assistir en els prolegòmens de la reunió.  

Juan Manuel Pérez Mira ha detallat les accions que desenvolupa ADEIT per a bastir ponts i servir de punt de trobada entre la Universitat de València i el teixit empresarial i social. A més de la gestió de pràctiques en empreses i dels postgraus propis, el president d’ADEIT ha posat l’accent en els programes d’ocupabilitat i d’innovació.

Per la seua part, la degana de la Facultat de Química, a la qual cada any accedeixen 160 nous estudiants i compta amb prop de 1.000 estudiants en total, ha subratllat la vocació de col·laboració amb els diferents sectors industrials del seu centre, així com dels seus estudiants i titulats.

Paco Tomás, exdegà, exrector i cofundador i membre del Patronat de’ADEIT, ha subratllat l’important paper de la Fundació ADEIT recordant els principis de vinculació Universitat-Empresa per als quals es va crear que considera vigents.

Notícia publicada: 24/05/2019