Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT renova el conveni de Beques de l’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València ha aprovat un conveni amb la Universitat de València i la Fundació Universitat-Empresa ADEIT per continuar els programes de formació que permetran a joves titulats realitzar pràctiques en empreses. El principal objectiu d’aquest nou conveni de Beques de Formació Pràctica en Empreses per a Titulats Universitaris és fomentar la inserció dels joves recents titulats al món laboral a través de pràctiques remunerades en empreses dins d’un marc de col·laboració. A més d’adquirir competències professionals a través d’aquesta experiència pràctica, els nous titulats rebran formació online per a facilitar la seua adaptació en l’empresa en aspectes com el treball en equip, la flexibilitat i la identificació d’objectius.

45 joves, menors de 30 anys, empadronats a València i titulats per la Universitat podran beneficiar-se d’aquestes beques.
Per aquest any 2014, l’Ajuntament renovarà el nou acord que permetrà a 45 joves, menors de 30 anys, empadronats a València i titulats per la Universitat puguen beneficiar-se d’aquesta oportunitat i integrar-se en les empreses valencianes. Els titulats seleccionats desenvoluparan la seua experiència pràctica a través d’un programa d’activitats en relació a la seua formació acadèmica que serà tutelada per un professor de la Universitat i un tutor de l’empresa. La durada de les beques serà de 6 mesos a temps complet i amb un mínim de 36 hores setmanals. La dotació econòmica del programa serà de 600 euros mensuals i ADEIT assumirà l’alta en la Seguretat Social dels titulats a l’inici de la seua activitat formativa.

L’Ajuntament de València ja va col·laborar al passat any al Programa per a la Formació de Titulats Universitaris en l’Empresa. Aquest programa de beques es va fer públic a més de 200 empreses, de les quals finalment 33 empreses valencianes van participar acollint 45 titulats de la Universitat de València. Per a cada oferta de beca es van presentar una mitjana de 40 titulats. El perfil d’estudiants, majoritàriament de les àrees d’administració d’empreses, telecomunicacions i comunicació, ens aproxima a les tendències actuals del mercat laboral i les seues possibles demandes.

Més informació:
Beques de Formació Pràctica en Empreses per a Titulats Universitaris 

Notícia publicada: 17/11/2014