Inici / Notícies
NOTíCIES

Universitat i Ajuntament recolzen a les empreses que incorporen beques de formació

La Universitat de València i l’Ajuntament de València han agraït la participació de les 36 empreses que han col•laborat amb 45 beques des de novembre de 2015 en un acte celebrat en la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, gestora d’aquest programa.

Des que va començar la col•laboració amb l’Ajuntament de València, fa tres anys, 135 joves titulats de la Universitat de València i empadronats en la ciutat de València han millorat el seu procés d’adquisició de competències en les empreses a través d’aquestes beques de formació professional pràctica.

Fomentar l’ocupació, clau en la ciutat de València

Des que va començar la col•laboració amb l’Ajuntament de València, fa tres anys, 135 joves titulats de la Universitat de València i empadronats en València han millorat les seues competències en les empreses a través d’aquestes Beques
Durant l’acte, en el qual van arreplegar un diploma d’agraïment les empreses i les persones becades, el cap del Servei de Joventut de l’Ajuntament de València va agrair a totes les empreses participants per haver destinat una part dels seus recursos a les necessitats formatives dels recentment titulats de la ciutat de València. «És digne d’admiració sabent les necessitats diàries que tenen les empreses», va afegir Collado.

En aquest sentit, va valorar com a «fonamental» la col•laboració entre l’Ajuntament, l’empresa i la Universitat de València i va assegurar que treballar per fomentar la empleabilidad en la ciutat és un dels «vectors principals» per a l’Ajuntament de València.

L’acte, que va presidir la vicerectora de Recerca i Política Científica de la Universitat de València, Pilar Campins, va comptar amb les experiències de les tres parts implicades en un procés de beca: l’empresa, la persona becada i la Universitat de València. Per part de l’empresa va intervenir Margaux Rousset, tècnic de Selecció de Personal de Norauto; Marta Benavent, llicenciada en Dret i en Administració i direcció d’empreses i contractada al finalitzar la seua beca en la Fundació NUTAI; i Manuela Pardo, vicedegana de Relacions amb l’Empresa de la Facultat d’Economia i professora de la Universitat de València.

Beques obertes per a recentment titulats de la Universitat de València
En l’actualitat, els recentment titulats de la Universitat de València poden realitzar les Beques de Formació Professional Pràctica. Periòdicament es publiquen beques en la web de ADEIT a les quals poden presentar-se totes les persones que complisquen el perfil sol•licitat (titulació, idiomes, etc.) sempre que hagen cursat dins dels últims quatre anys els estudis de grau o de postgrau requeritsi ho hagen fet en la Universitat de València.

Més informació:
Beques de Formació Professional Pràctica

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 29/06/2016