Inici / Notícies
NOTíCIES

Dues alumnes MOTIVEM seleccionades per a un campus internacional sobre emprenedoria

María Lairón, Màster en Bioinformática, i Carolina Lacasta, Màster en Biotecnologia de la Reproducció Humana Assistida de la Universitat de València, han sigut seleccionades per a participar en el campus internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp juntament amb altres quatre estudiants de la Universitat de València d’entre un grup de trenta persones que es van presentar al concurs convocat pel vicerectorat d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València dins del marc de la iniciativa Califòrnia-Spain Campus.

Les estudiants de la Universitat de València van participar en les dues últimes edicions dels Premis MOTIVEM, que organitza la Universitat de València i que gestiona ADEIT, amb el seu projecte Coverlife, una idea de negoci que cerca solucionar el rebuig de l’òrgan donat i la necessitat de prendre medicació inmunosupresora diàriament mitjançant una membrana polimèrica semipermeable i biocompatible capaç de recobrir els òrgans donats.

Per a les participants, el fet d’haver sigut seleccionades per a participar en aquest Campus d’Excel·lència Internacional els ha permès poder seguir aprenent sobre emprenedoria en un entorn «dinàmic i inspirador, on cada dia suposa un nou repte i una experiència enriquidora», subratllen.

Desenvolupament d’idees a través dels Premis MOTIVEM
Respecte a la seua participació en els Premis MOTIVEM, sota la tutela de la catedràtica de Bioquímica i Biologia Molecular, Emilia Matallana, i els professors Vicente Arnau, José Badía i Aurora Alonso, 

les estudiants destaquen que a través d’aquests premis van poder introduir-se «en el complex món del desenvolupament d’idees i plans empresarials».

Organitzades per la European Innovation Academy en col·laboració amb la University of Califòrnia at Berkeley, en aquestes beques participen més de 400 alumnes de 89 nacionalitats diferents. El campus internacional ‘ Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp’ està tenint lloc des del dia 2 de juliol fins al dia 23 de juliol en la ciutat de Niza (França).

En paraules d’Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, la participació d’estudiants de la Universitat de València en activitats de caràcter internacional «suposa una experiència fonamental en la seua formació que contribuirà a millorar les seues oportunitats d’inserció i desenvolupament professional». Des de la Universitat es cerca fomentar les activitats que permeten al seu alumnat desenvolupar-se en innovació i emprenedoria.

 

Notícia publicada: 08/7/2016