Inici / Notícies
NOTíCIES

La Generalitat aprova sis noves estades de professors universitaris en empreses

Les empreses Genera Biotech, Oncovision, Clínica de Trastorns Alimentaris, Gamadecor i Analog Devices seran les cinc entitats que podran comptar amb un professor de la Universitat de València a través de les noves estades en empreses aprovades recentment per la Direcció general d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Generalitat Valenciana.

Concretament, seran sis professors i cinc empreses els que es beneficiaran d’aquesta iniciativa que ADEIT va engegar en l’any 2008 amb la finalitat de contribuir a l’increment de la innovació en el teixit empresarial i al foment de la investigació científica i desenvolupament tecnològic de la Comunitat Valenciana. Des de llavors s’han realitzat trenta estades en empreses valencianes a través d’aquest programa.

Contribuir a la innovació en el teixit empresarial, clau del Programa d’Estades
L’empresa del sector de la Biomedicina Genera Biotech realitzarà dos de les estades, una en l’àmbit del bioemprenedoria, en col·laboració amb el professor del Departament de Genètica, Manuel Pérez, i altra en el camp de l’assessorament clínic en oftalmologia, que correrà a càrrec del professor de Medicina Preventiva y membre del CIBERobn Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición Vicente Zanón.

Seran cinc les empreses que es beneficiaran d’aquesta iniciativa que ADEIT va engegar en l’any 2008 amb la finalitat de contribuir a l’increment de la innovació en el teixit empresaria

A més, dos professors del Departament d’Enginyeria Electrònica de la Universitat de València, José Torres i Cándido Reig, realitzaran estades en les empreses Oncovision –que treballa en l’àmbit de la visió molecular aplicada a les ciències de la Salut– i Analog Devices, del sector de l’Electrònica, respectivament.

Per altra banda, en l’àmbit de la intervenció psicològica, el professor de Psicobiologia Luis Moya realitzarà una estada en la Clínica de Trastorns Alimentaris. Finalment, l’empresa Gamadecor, pertanyent al Grupo Porcelanosa i dedicada a la fabricació de mobiliari de cuina i bany, acollirà l’estada del professor del Departament d’Enginyeria Química Vicente Martínez Soria.

Les estades, que es desenvoluparan al llarg de l’any 2013 i no hauràn de superar les 240 hores, estan finançades per la Generalitat Valenciana.

Més informació:
Programa d’Estades de Professors Universitaris en Empreses Valencianes

Notícia publicada: 26/06/2013