Inici / Notícies
NOTíCIES

Un visionari en el futur de la innovació, en Aula Oberta Innovació en l’Empresa de ADEIT

Leo Lorenz, director sènior i assessor tecnològic en l’empresa alemanya Infineon Board, serà el pròxim ponent del programa Aula Oberta Innovació en l’Empresa. La ponència, que en aquesta ocasió serà en anglès, facilitarà les claus de la indústria quant a innovació es refereix. Així mateix, parlarà de les idees bàsiques de la innovació en obert (open innovation) i de com desenvolupar la innovació.

La pròxima sessió d’Aula Oberta Innovació en l’Empresa serà el 7 de juliol, en anglès i comptarà amb la presència de Leo Lorenz

Durant la seua intervenció, el pròxim 7 de juliol, Lorenz explicarà perquè el cervell és la major font d’innovació que existeix i com el «lideratge» es converteix en un factor determinant a l’hora de facilitar el procés de creació que comporta. També exposarà la importància de dos factors clau dins de la innovació en la indústria com són el risc i les oportunitats. I afegirà exemples d’innovació en el futur. Una vegada més, el seu lema, «sigues innovador, decideix tenint en compte els fets i fes-ho» serà un dels pilars de la seua ponència.

Lorenz, reconegut expert, excel·lent comunicador i Doctor Honoris causa per la Universitat de València, destaca per l’establiment de moltes fites clau en el desenvolupament de dispositius de potència, IC de potència intel·ligent i mòduls integrats de potència. Va ser pioner i director de desenvolupaments claus en mòduls de potència integrats i modulats amb plasma com IGBT i el dispositiu unipolar ultrarrápido.

Què és Aula Oberta Innovació en l’Empresa?
Aula Oberta Innovació en l’Empresa és un programa de sessions de trenta minuts dirigides per experts en matèria d’innovació. El primer ponent d’aquest programa va ser Rafael Juan, conseller-delegat de DULCESOL, i el segón ha sigut Emilio Soria, catedràtic de Enginyeria Electrònica de la Escola Tècnica Superior de Enginyeria de la Universitat de València. Aula Oberta Innovació en l’Empresa cerca promoure la innovació en tots els àmbits socioeconòmics així com divulgar experiències i convertir-se en un fòrum de debat entre els assistents.

Inscriu-te en: Aula Oberta innovació en l’Empresa – Leo Lorenz

Notícia publicada: 27/06/2017