Inici / Notícies
NOTíCIES

El nombre d’estudiants de postgrau propi de la Universitat va augmentar un 12% l’últim any

Reunión de los miembros del Patronato de ADEIT en el HemicicloUn total de 5.668 persones van realitzar algun dels màsters, diplomes i certificats propis de la Universitat de València durant el curs 2011/12, un 12% més que l’any anterior, segons dades presentades durant l’última reunió dels membres del Patronat d’ADEIT.

El nombre de cursos realitzats també va augmentar, encara que en menor percentatge, passant de 211 en 2010/11 a 217 en 2011/12. A més del nombre d’estudiants, va augmentar, en un 9% pel que fa a l’any anterior, el nombre de cursos que, un any més, van apostar per la formació a distància com mètode formatiu. Així, més de la meitat dels cursos, 126, es van impartir a distància o a través d’Internet.

Un total de 5.668 persones van realitzar algun dels màsters, diplomes i certificats propis de la Universitat de València durant el curs 2011/12

Durant la reunió del Patronat, que va comptar amb la presència del President d’ADEIT, Carlos Pascual, i del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, es van presentar la resta d’accions desenvolupades per ADEIT durant l’últim exercici. En total, van participar en alguna de les accions desenvolupades en la seua seu més de 22.000 persones. ADEIT va gestionar en aquest període la realització de més de 7.000 pràctiques en 2.300 empreses i entitats, l’assessorament a més de 800 persones per a la seva recerca d’ocupació o la realització de prop de 350 beques Leonardo da Vinci, entre moltes altres accions.

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, va reconèixer i va felicitar a ADEIT pel treball ocupat l’últim any i, per la seua banda, el president d’ADEIT, Carlos Pascual, va mostrar el seu compromís a continuar treballant per a seguir contribuint a enfortir els vincles entre la Universitat de València i el seu entorn socioeconòmic.