Inici / Notícies
NOTíCIES

Bankia renova el seu compromís amb la Fundació ADEIT de la Universitat de València

L’entitat financera valenciana Bankia ha renovat la seua participació en el Patronat de la Fundació ADEIT de la Universitat de València durant els pròxims quatre anys. D’aquesta manera, corrobora la seua aposta per potenciar i reforçar la cooperació entre el món universitari i el sector productiu.

Jaime Casas: “És un orgull formar part d’un projecte pioner que, des del diàleg i la col·laboració, s’ha convertit en un referent a València i a Espanya”
Jaime Casas Poy, director territorial de Bankia a València i Castelló, s’ha mostrat satisfet de la participació de la seua entitat en el Patronat de la Fundació ADEIT, entitat que ha qualificat de “punt de trobada imprescindible” entre la Universitat i el teixit empresarial valencià. “És un orgull formar part d’un projecte pioner que, des del diàleg i la col·laboració, s’ha convertit en un referent a València i a Espanya”, ha recalcat.

Bankia, que gestiona actius valorats en més de 210.000 milions d’euros, compta amb una plantilla de més de 16.000 persones i dóna servei a més de huit milions de clients. Des de 2016, forma part de l’important elenc d’empreses i entitats que recolzen el treball de la Fundació ADEIT.

Al costat de Bankia formen part del Patronat de ADEIT Banc Sabadell, Banc Santander, CaixaBank, Cambra de València, Coca-Cola, Consum, DACSA, Grup Dulcesol, Grup Martínez, Emivasa, Fira València, Fundació Bancaixa, GH Induction, Grup Ubesol, Mercadona, PAVASAL, RNB, Stadler Rail i Umivale.

Notícia publicada: 18/06/2020