Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat i ADEIT aposten per la empleabilitat jove a través de beques formatives

L’experiència pràctica que ofereixen les Beques de Formació Professional Pràctica, tant per al recentment titulat de la Universitat de València, com per a l’empresa, suposa un dels majors beneficis d’aquest programa formatiu promogut per la Universitat de València i gestionat per la seua Fundació Universitat-Empresa, ADEIT. Aquestes beques ofereixen l’oportunitat als joves estudiants d’introduir-se en el mercat laboral durant sis mesos en els quals aplicaran l’après a nivell acadèmic en un entorn de treball real.

Ester Ballesteros, graduada en ADE per la Universitat de València i becària en Faurecia, opina que és «una oportunitat molt bona per a veure com funciona una empresa per dins». Per la seua banda, María García, responsable de l’Àrea de Genètica Mèdica i tutora en Imegen, considera que és «molt més fàcil integrar dins d’un equip de treball a una persona nova». La flexibilitat en el lloc de treball constitueix el valor afegit dels estudiants que accedeixen a aquesta beca. Així es pot constatar en el següent vídeo que arreplega les experiències pràctiques per les dues parts.

El programa de formació professional pràctica per a joves estudiants en empreses suposa una de les millors vies per a accedir al mercat laboral. La durada inicial és de sis mesos, però pot ser ampliada fins a vint-i-quatre o fins i tot derivar en una futura contractació. En paraules de Herminio Morera, responsable de Compres -de les divisions: Ford Europa, FCA, Jaguar, Land Rover i Volvo- en Faurecia, l’objectiu és «formar a gent per a que després, en la mesura de les possibilitats, es quede en l’empresa».

YouTube Preview Image 

Més informació: https://www2.adeituv.es/ca/bfpp/

Notícia publicada: 20/07/2016