Inici / Notícies
NOTíCIES

Ampliat el termini per sol·licitar una de les 194 Beques Santander-CRUE-CEPYME fins a febrer

El termini per a sol·licitar una Beca Santander-CRUE-CEPYME s’amplia fins al pròxim 15 de febrer. A través d’aquest programa de beques, gestionat per ADEIT, 194 estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València podran realitzar pràctiques remunerades en pimes.

Aquest programa, finançat pel banc Santander amb una borsa econòmica de 1.800 euros per pràctica, conta amb el suport i la col·laboració de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i de la Confederació Espanyola de la Menuda i Mitjana Empresa (CEPYME). Entre els seus principals objectius, pretén complementar la formació dels estudiants, acostar-los a l’àmbit professional, ampliar els seus coneixements i afavorir el seu contacte amb empreses que podrien facilitar-los la seua posterior inserció en el mercat laboral. Així mateix, el programa permet incorporar el talent dels joves universitaris a les empreses espanyoles.

Aquest programa, finançat pel banc Santander amb una borsa econòmica de 1.800 euros per pràctica, compte amb la col·laboració de

Les empreses interessades a participar en aquesta nova edició del programa, que es desenvoluparà entre el 1 de març i el 30 de setembre, ja poden presentar la seua sol·licitud a través de la web d’ADEIT, on trobaran tota la informació relativa al programa. Podran participar en el programa acollint estudiants tant autònoms com microempreses i pymes amb menys de 250 treballadors.

Per altra banda, la preinscripció per als estudiants interessats s’obrirà el pròxim 15 de novembre. En ambdós casos el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de febrer de 2014.

Al voltant de 500 estudiants de la Universitat de València
Durant les dues primeres edicions d’aquestes beques, s’han beneficiat 300 estudiants de la Universitat de València. Quan finalitze aquest curs, prop de 500 estudiants hauran tingut l’oportunitat d’adquirir experiència pràctica remunerada mitjançant aquest programa de beques finançat pel banc Santander.

Més informació:
https://www2.adeituv.es/ca/practicas-en-empresas/estudiantes/becas-santander/

Notícia publicada: 10/01/14