Inici / Notícies
NOTíCIES

194 estudiants de la UV podran realitzar pràctiques remunerades gràcies a les Beques Santander

La VII convocatòria de les Beques Santander CRUE-CEPYME ja està oberta. Enguany, 194 estudiants tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques acadèmiques externes remunerades durant els tres mesos que dure la formació pràctica.

L’import total de la beca serà de 900 euros bruts i la durada d’aquesta serà de tres mesos a mitja jornada (4 hores) en torns de matí o de vesprada

L’estudiantat que vulga sol·licitar aquestes pràctiques haurà de complir una sèrie de condicions: la fonamental és que ha d’estar cursant qualsevol titulació de la Universitat de València durant el curs 2017-18. En el cas del grau, s’ha d’haver superat el 50% dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol i complir els requisits de cada titulació; en el cas del postgrau, amb estar matriculat bastaria. A més, els qui estiguen interessats no han d’haver sigut adjudicataris d’aquesta beca amb anterioritat ni han de tenir una relació contractual de tipus laboral o de prestació de serveis amb cap altra empresa. Finalment, tampoc han d’estar gaudint de cap ajuda o beca formativa de característiques similars a aquestes.

L’import total de la beca serà de 900 euros bruts i la durada d’aquesta serà de tres mesos a mitja jornada (4 hores) en torns de matí o de vesprada. Les pràctiques hauran de realitzar-se entre març i setembre de 2018.

Procediment per a sol·licitar-les
Per a sol·licitar aquestes beques, l’alumnat primer ha d’emplenar la sol·licitud de les Beques Santander en la pàgina web d’ADEIT i posteriorment, fer-ho en la web del Banc Santander. Si l’estudiant vol aportar una empresa pot fer-ho, encara que aquesta entitat haurà de seguir un procediment per a poder acollir estudiants. En el cas que l’estudiant no l’aporte, haurà d’esperar a ser proposat a una empresa per l’ADEIT.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el pròxim 31 de gener de 2018 i no serà fins a la segona quinzena del mes de febrer quan es publique la resolució d’aquest programa de beques.

Més informació: Beques Santander CRUE-CEPYME

Notícia publicada: 26/12/2017