Inici / Notícies
NOTíCIES

194 pràctiques remunerades a estudiants de la Universitat amb les Beques Santander

El programa de Beques Santander-CRUE-CEPYME presenta el programa de pràctiques en empreses per a estudiants de la Universitat de València per cinquè any consecutiu. En total, seran 194 estudiants de qualsevol titulació els que podran beneficiar-se de pràctiques remunerades en xicotetes i mitjanes empreses.

Aquest programa està finançat pel Banc Santander amb una borsa econòmica d’1.800 euros per pràctica amb una durada de tres mesos a jornada completa (600 euros al mes) i compta amb el suport i la col•laboració de la Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE) i de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME). ADEIT, una edició més, gestionarà aquest programa de beques per a els qui realitzen els seus estudies en la Universitat de València.

Estudiants i empreses poden presentar les seues sol•licituds fins al pròxim 31 de gener de 2016. Les pràctiques es realitzaran entre l’1 de març i el 30 de setembre de 2016. S’ha de realitzar a través de la web d’ADEIT i la del Banc Santander-CRUE-CEPYME habilitada per a aquestes beques.

Facilitar la inserció professional dels estudiants

Cada beca està dotada amb una borsa econòmica d’1.800 euros amb una durada de tres mesos a jornada completa
Amb el principal objectiu d’incorporar el talent dels joves universitaris a les pimes espanyoles, aquestes beques ajuden a complementar la formació pràctica dels estudiants acostant-los a l’àmbit professional, ampliant els seus coneixements i afavorint el seu contacte amb empreses que podrien facilitar-los la seua posterior inserció en el mercat laboral.

Per a la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez, «les pràctiques són sempre un instrument molt important perquè els nostres estudiants complementen la formació rebuda en les aules a través del contacte directe amb la realitat professional vinculada als seus estudis. Les beques Santander-CRUE-CEPYME ofereixen als estudiants aquesta oportunitat, alhora que faciliten que s’establisquen altres vincles de col•laboració entre l’empresa i la Universitat».

Isabel Vázquez: «Les pràctiques són sempre un instrument molt important perquè els nostres estudiants complementin la formació rebuda en les aules»

Més de 700 estudiants han realitzat una Beca pharmacy technician job description canada Santander
Durant les quatre edicions anteriors, 773 estudiants de la Universitat de València s’han beneficiat d’aquestes beques i han tingut l’oportunitat d’adquirir una experiència pràctica remunerada en una empresa mitjançant aquest programa de beques. El grau de satisfacció, segons els últims estudis realitzats, és molt elevat. El 95% de les persones que van realitzar una beca reconeix haver augmentat la seua formació i el 33% d’aquest col·lectiu va trobar treball gràcies a aquestes beques.

Més informació i presentació de sol•licituds en: http://genericviagra-rxstore.com/
Beques Santander-CRUE-CEPYME para estudiants de la Universitat de València

Notícia publicada: 16/11/15