Inici / Notícies
NOTíCIES

El cas d’èxit IVI en les aules de Qui pot ser empresari? a través del seu cofundador Dr. Remohí

En aquesta edició de Qui pot ser empresari? el copresident i fundador de l’Institut Valencià d’Infertilitat (IVI), José Remohí, s’ha acostat als alumnes i alumnes de la Universitat de València per a oferir la seua visió empresarial sobre com emprendre en l’àrea científica i per a explicar com va nàixer el model IVI.

El catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia en la Universitat de València ens ha parlat en aquesta entrevista sobre el secret de l’èxit del model IVI. La principal resposta, ‘excel•lència’. «El secret és l’excel•lència. El fonamental és trencar fronteres de forma científica i açò es tradueix que et coneguen i sigues un referent en l’àmbit mèdic».

Remohí també s’endinsa a descobrir-nos les principals dificultats que van tenir ell i el professor Antonio Pellicer amb el qual va emprendre l’IVI. «Les dificultats van ser totes, sobretot per a un emprenedor que no tinga coneixements d’empresa. Els moviments empresarials que vam fer van ser intuïtius, intentes desenvolupar el que has après aplicant-li la lògica».

Entre les principals fites que ha aconseguit aquest emprenedor destaca un dels últims: que les dones puguen decidir parar el temps reproductiu a través de la vitrificació dels seus òvuls. «Aquest ha sigut l’última fita i en el qual hem sigut pioners a Europa i hem sigut el grup més important en el món fent aquesta tècnica».

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 20/06/2016