Inici / Notícies
NOTíCIES

El CEFIRE certificarà les VII jornades ERI Lectura, investigació en pràctiques educatives

ADEIT serà el focus on es concentren els avanços en matèria d’investigació i bones pràctiques en educació. La VII edició de les jornades de l’ERI-Lectura, que se celebraran el pròxim divendres i dissabte a la nostra fundació, estan dirigides a persones amb interés a conéixer els últims avanços sobre lectura i pantalles, lectura dialògica i competència narrativa en estudiants amb discapacitat intel·lectual o l’ús de YouTube en Primària.

El CEFIRE certificarà l’assistència a les dues jornades, atés que el seu públic objectiu principal són docents, orientadors i professionals de la Psicologia. Un any més, ERI Lectura, una estructura d’investigació de la Universitat de València centrada en l’estudi científic de la lectura, celebra la seua setena edició a la ciutat de València.

Què és ERI Lectura
Aquestes jornades s’emmarquen dins de les activitats promogudes per l’estructura d’investigació ERI Lectura de la Universitat de València, formada per investigadors de reconegut prestigi internacional de les universitats de València, Salamanca, Oviedo, País Basc, Zaragoza i Barcelona. Es tracta de l’institut d’investigació centrat en l’estudi empíric de la lectura més capdavanter a nivell espanyol, amb múltiples col·laboracions a nivell internacional.

Més informació i inscripcions: VII Jornades del ERI LECTURA

Notícia publicada: 30/09/2019