Inici / Notícies
NOTíCIES

Un nou curs aplicarà la metodologia DBM en l’ensenyament, la gestió i el coaching

Certificado Coaching DBMLa Universitat de València posa en marxa una nova edició del Certificat Coaching amb Metodologia DBM per a l’Ensenyament, Gestió, Coaching i Teràpia. Un curs, gestionat per la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), que permetrà als estudiants aprendre a aplicar diferents tècniques de coaching per a aconseguir les seues metes professionals i personals utilitzant les seues pròpies habilitats.

Aquest certificat, segons explica la seua directora, la professora del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de València, María del Carmen Abengózar, va dirigit als professionals del món de l’ensenyament, la gestió i la teràpia que desitgen especialitzar-se en tècniques de coaching amb metodologia Developmental Behavioural Modelling (DBM).     

Entre el professorat que impartirà aquest certificat destaca la docència de John McWhirter, un dels desenvolupadors d’aquesta metodologia DBM
En aquest sentit, segons explica la directora del curs, l’estudiant «aprendrà el model de coaching D.A.N.C.E. amb la part avançada tant del modelatge fractal del coaching com del ‘coaching del coaching’ i el model d’autogestió amb els nivells de direcció, gestió, execució i supervisió».

John McWhirter, professor en el certificat
Entre el professorat que impartirà aquest certificat destaca la docència de John McWhirter, un dels desenvolupadors d’aquesta metodologia. McWhirter sintetitzarà les aproximacions en la teràpia, l’educació i l’empresa juntament amb les habilitats de la hipnoteràpia Ericksoniana o la semàntica general.

Aquest certificat forma part de l’oferta de postgrau propi de la Universitat de València , que tenen una clara vocació cap a l’especialització i la professionalització, i que gestiona la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT). Encara que forma part d’un dels mòduls del Màster en Developmental Behavioural Modelling (DBM®) – Intervenció Psicològica amb DBM®: des del Desenvolupament Professional al Treball amb el Client, aquest certificat es pot realitzar de forma independent. Tota l’oferta de cursos pot contemplar-se en: http://postgrado.adeit-uv.es/

Més informació i inscripció en:
Certificat Coaching amb Metodologia DBM per a l’Ensenyament, Gestió, Coaching i Teràpia