Inici / Notícies
NOTíCIES

22 titulats de la Universitat de València desenvolupen els seus projectes empresarials en ADEIT

22 titulats de la Universitat de València, de diferents àrees de coneixement, han presentat els seus projectes empresarials en el marc d’una nova edició del programa de Formació per a Desenvolupament d’Idees de Negoci, engegat per ADEIT, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Amb el finançament de la Caixa, els emprenedors han presentat 20 projectes empresarials de diversa índole, des d’un gabinet nutricional adaptat a malalties rares fins a la fabricació i comercialització de repelent de mosquit amb una fórmula magistral familiar, entre uns altres.

En el marc de la clausura d’aquesta quarta edició, com exemple de les empreses desenvolupades, la titulada en Psicologia María Mas, acompanyada del seu soci, ha presentat el projecte Valkiria Hidromiel, una forma diferent de produir hidromiel d’una manera més artesanal aconseguint un producte innovador i convertint-se en una beguda natural sense substàncies artificials.

Els emprenedors, artífexs del nou canvi de model econòmic
La clausura va contar amb l’assistència de la directora de la Fundació Conexus, Pilar Caro, qui va aconsellar als emprenedors que si les seues idees poden estar d’acord amb altres projectes emprenedors s’alien i vagen units «així és com la Comunitat Valenciana eixirà avant creant, entre tots, un múscul empresarial fort». Una mica que és molt important, va remarcar Caro, per a estrènyer llaços econòmics, socials i culturals entre la Comunitat Valenciana i Madrid, principal missió de la fundació que dirigeix. «Heu de treballar per la vostra comunitat, però units se suma més que un més un, sempre aneu acompanyats», va ressaltar Caro.

Per la seua banda, el director d’Institucions de la Caixa en Llevant i Murcia, Salvador Sanchis, va presentar les principals línies de finançament d’aquesta entitat per a engegar nous projectes empresarials. Sanchis va subratllar la importància de la figura dels emprenedors dels quals va dir «són el camí de la configuració de la nova economia que s’està teixint, el que és molt important en una comunitat autònoma com la nostra, en la qual les pymes tenen molta presència». En aquesta línia, el director gerent d’ADEIT, Antonio Aracil, va animar als emprenedors a engegar la seua idea de negoci. «Aneu a ser els artífexs de la creació d’un nou model de economia», va precisar el director de ADEIT.

Aquest curs, com va explicar el seu codirector i soci director d’Alies Group, Ismael Abel, ha aportat solucions, creant futur i contribuint al canvi de model. «Els emprenedors són gent capaç d’aportar valor a la societat», va indicar Abel.

Durant aquest curs acadèmic començarà una nova edició d’aquest programa gratuït que té com principal objectiu promoure la creació de noves empreses mitjançant la formació empresarial i la tutorització individual dels seus projectes.

Més informació sobre el programa en:
https://www2.adeituv.es/ca/emprendedores/formacion-empresarial-para-el-desarrollo-de-ideas-de-negocio/objetivos/

Notícia publicada: 31/10/2013