Inici / Notícies
NOTíCIES

Clausurada la V edició del Programa de Mentors de la Càtedra de Cultura Empresarial de la UV

Els 23 titulats de la Universitat de València que han participat en el Programa de Mentors per a Emprenedors de la Càtedra de Cultural Empresarial van arreplegar ahir el diploma que acredita la seua implicació en el curs i que posa punt final a aquest. Javier Ortizà i Jairo Pascual, dos dels alumnes, van destacar «el privilegi» que ha suposat per a tots ells tindre l’oportunitat de cursar aquest programa ja no solament per «la varietat d’àmbits que s’estudien» sinó també per la «complementarietat dels perfils dels qui ho estudien» i sobretot «per l’enorme generositat dels 15 mentors que enguany els han facilitat tot tipus d’ajuda».

Manuel García Portillo, president de Tecnidex, va subratllar que «en l’organització una bona persona, és un bon professional»

Manuel García Portillo, president de Tecnidex, va ser l’encarregat de clausurar l’acte, per a això, es va fer servir de la seua ponència ‘Internacionalització’ a través de la qual va oferir una guia completa de com portar a l’estranger un negoci «prenent com a referència l’experiència internacional» de la seua pròpia empresa. A més, va insistir que les persones de l’equip «són la clau» i que en una escala de valor primer van elles i després les vendes. També va subratllar que «qui té un model, té un tresor» així com que «en l’organització una bona persones, és un bon professional».

Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial, també va destacar la labor de tots els mentors que «contagien il·lusió i els abrigallen en el camí». Així mateix, va assenyalar que «l’esforç, el rigor i la constància» dels alumnes no ha de desaparèixer ja que «recórrer el camí requereix el seu temps» aconsellant-los així no tindre pressa per triomfar. Javier Garín, coordinador del programa, va afegir que tots els estudiants «havien aprofitat al cent per cent les 55 hores de formació de primer nivell» a través de la cerca de solucions, l’intercanvi d’experiències, dubtes i manques així com del repàs de les diferents àrees de l’empresa.

Alguns dels patrons de la Càtedra de Cultura Empresarial van prendre la paraula com va ser el cas de Josep Vicent Mascarell, de Balearia, qui va comentar que «crear una empresa té a veure no tant amb arribar a port sinó amb una manera de navegar». Així mateix, Ramón Reche, del Banc Sabadell, va animar als alumnes a veure les entitats bancàries «com un soci financer que vaja de la mà dels seus projectes».

Notícia publicada: 27/06/2017