Inici / Notícies
NOTíCIES

Emprenedors de la Universitat de València presenten 20 noves idees en ADEIT

Clausura Segunda edición Formación Empresarial para Desarrollo de Ideas de Negocio en ADEIT20 emprenedors de la Universitat de València han desenvolupat el seu pla de negoci gràcies a la segona edició del programa Formació Empresarial per a Desenvolupament d’Idees de Negoci, realitzat per la Fundació Universitat-Empresa de València, que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i el patrocini de la Caixa.

Durant aquesta segona edició han participat alumnes de la Universitat de València de setze titulacions, principalment no relacionades amb la gestió empresarial, com Comunicació Audiovisual, Física, Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions, Psicologia o Turisme. A través del programa han pogut transformar la seua idea d’empresa en un projecte viable facilitant així la creació de noves empreses.

La clausura ha comptat amb la presència de la sotsdirectora general de Promoció d’Emprenedors de la Generalitat Valenciana, María José Ortolá. Per part de la Caixa va participar el seu director d’Institucions en Llevant i Murcia, Salvador Sanchis, qui va exposar els programes d’ajudes financeres per a emprenedors d’aquesta entitat bancària com el portal Emprenedor XXI, els microcrèdits per a emprenedors de MicroBank o la gestora de cabdal risc Caixa Capital Risc.

Per part de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València, el seu director gerent, Antonio Aracil, va animar als emprenedors que siguen persistents i constants. «Sou emprenedors i ara us demanem que sigueu empresaris», va subratllar.