Inici / Notícies
NOTíCIES

Cubeiro (Manpower): Una organització només pot ser innovadora si té una cultura de coaching

«Una organització només pot ser innovadora si té una cultura de coaching». Sota aquesta màxima, que va expressar el Head of Talent de ManpowerGroup & CEO Right Management, Juan Carlos Cubeiro, va girar l’última conferència de Gestió del Talent i Coaching Executiu oferida en ADEIT. Dirigida pel catedràtic de Direcció d’Empreses de la Universitat de València, Roberto Luna, durant la jornada, Cubeiro va oferir la ponència ‘Gestió del talent i transformació personal. Tria ser Ironman o que t’aniquile Terminator’, en la qual va remarcar que el talent «és escàs i s’està malgastant». Per això, hui dia «és important posar-se en valor, això és el talent», va suggerir.

En aquest sentit, va subratllar que «els candidats en els processos de captació de talent són el nou petroli». «La gent bona té el 90% del poder de negociació», va remarcar Cubeiro.

Líders amb sentit del reconeixement
Per part seua, Lluna va oferir la conferència ‘El nou model de desenvolupament del rendiment des del coaching i el talent’ en la qual va apostar per organitzacions amb una direcció de persones «basades en el talent». Per a això, «necessitem líders amb vertader sentit del reconeixement» que no avaluen als seus treballadors, si no que potencien el seu rendiment.

Durant la conferència, també van intervindre Mª José Asunción, HR Specialist & Executive Coach en Vicky Foods i Juan Carlos Castañeda, People & Performance Manager Southern Europe en Formica Group Europe, que van oferir la seua perspectiva pràctica de com el coaching va canviar la manera de desenvolupar i potenciar a les persones en les seues organitzacions.

Aquesta conferència es va emmarcar dins del curs ‘Coaching, Gestió Humana i Desenvolupament Organitzatiu i del Talent’ que la Universitat de València organitza per a la Universitat Externat de Colòmbia.

Notícia publicada: 04/10/2019