Inici / Notícies
NOTíCIES

Cristina Garmendia analitzarà en una conferència les huit claus que redefiniràn la innovació

Va assumir el repte de rellançar la recerca i el desenvolupament científic al capdavant del Ministeri de Ciència i Innovació durant el govern de José Luis Rodríguez Zapatero, va fundar les empreses Science & Innovation Link Office (SITJA) i Santlantis Microsants i actualment presideix SYGNIS i la Fundació COTEC. Cristina Garmendia serà la primera conferenciant de el ‘La conferències de ADEIT’ en 2017. 

Sota el títol ‘Ciència i Innovació a Espanya. Fets, Mites, Reptes’, Garmendia analitzarà la situació actual de la innovació en el territori espanyol, els seus canvis durant aquests últims anys i les perspectives de futur en aquest àmbit. En concret, l’ex ministra de Ciència i Innovació i presidenta de COTEC se centrarà durant la seua conferència en les huit tendències que ajudaran a entendre com es va a innovar en els pròxims temps i que, per tant, obliguen a redefinir el propi concepte d’innovació. L’acte tindrà lloc en la fundació ADEIT a les 18.30 hores del pròxim 31 de gener.

Premiada per la seua visió emprenedora
Així mateix, la presidenta de COTEC ha sigut guardonada en diferents ocasions pels seus treballs de recerca així com d’innovació empresarial. A més, forma part de consells assessores com el de la Fundació Dones per Àfrica (MXA), de consells d’universitats com la de Sevilla i l’Europea de Madrid i de consells d’administració d’empreses com a Gas Natural Fenosa i Corporació Financera Alba. 

Inscripcions a la conferència en:

http://las-conferencias-de-adeit.adeituv.es/

Notícia publicada: 09/01/2017