Inici / Notícies
NOTíCIES

El director del Centre d’Emprenedoria del MIT oferirà una conferència en ADEIT

Bill Aulet en ADEITBill Aulet, director del Centre d’Emprenedoria del MIT (Massachusetts Institute of Technology) oferirà dilluns que ve, 20 d’octubre, una conferència gratuïta en la seu d’ADEIT.

La conferència, que començarà a les 19.30 i que s’emmarca en les activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial, durà per títol Disciplined Entrepreneurship, coincidint amb el nom de l’últim llibre del ponent.

En ella, Aulet acaba amb el mite de l’emprenedoria com un do amb el qual es naix i defensa que la iniciativa empresarial pot aprendre’s.

Bill Aulet, com director del Centre d’Emprenedoria del MIT, és responsable de les cinc escoles del MIT, en les quals no només s’imparteixen classes i s’ofereix formació sobre la iniciativa empresarial, sinó que també s’organitzen competicions, esdeveniments de networking, viatges estudiantils i acceleradors. El seu treball ha estat premiat en nombroses ocasions i, recentment, a l’abril de 2013, ha estat guardonat amb el premi Monosson F.Adolf for Entrepreneurial Mentoring en el MIT.

Aquesta conferència s’emmarca en les activitats que la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València organitza cada any per a difondre l’esperit emprenedor entre tota la comunitat universitària.

Inscripcions en:
www.adeituv.es/confcce

Notícia publicada: 13/10/2014