Inici / Notícies
NOTíCIES

Kim Faura, directiu de Telefónica, hui, a les conferències de la Càtedra

Kim Faura, director general de Telefónica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Balears i Murcia, donarà hui una conferència a ADEIT en el marc de la Càtedra de Cultura Empresarial a les 19:30 hores. Sota el títol ”Afegir valor diferencial i sostenible’‘, Kim Faura explicarà com desenvolupar un model de negoci diferencial i sostenible i les seves claus per afrontar-ho amb èxit.

Kim Faura va introduir el Xucla-Chups a Estats Units i va crear una competència directa al descafeïnat de Nescafé amb Marcilla. A més va aconseguir que una multinacional com Pepsico confiés en les patates artesanes.
Com a exemple dels seus encerts en la presa de decisions dins del sector empresarial, Kim Faura va introduir el Chupa-Chups a Estats Units i va crear una competència directa al descafeïnat de Nescafé amb Marcilla. A més va aconseguir que una multinacional com Pepsico confiara en les patates artesanes.

Kim Faura és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Adreça d’empreses pel IESE. Va iniciar la seua trajectòria professional en el Grup Gillette per passar posteriorment a la divisió de Braun Espanya i va estar a la seu central de la companyia a Alemanya. Així mateix, va ser director general de la divisió de Chupa-Chups a Estats Units i director general Comercial de Sara Lee Corporation a Espanya, en la divisió de cafès Marcilla. També va ser vicepresident de Màrqueting i posteriorment director general de Pepsico/Fregit Lay i director general en Tabacalera/ Altadis. També ha estat membre del Supervisory Board de ENDEMOL.

A l’abril de 2001 es va incorporar a l’equip directiu del Grup Telefónica, en el qual ha exercit els càrrecs de Director General de Consum i Màrqueting de Telefònica d’Espanya, Director General de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts de Telefónica S.A. i President de Terra Lycos Networks.

Més informació i inscripció: Conferència Kim Faura

Notícies: 13/03/2017