Inici / Notícies
NOTíCIES

Un congrés analitzarà l’economia energètica els pròxims dies 17 i 18 de gener en ADEIT

L’Associació Espanyola per a l’Economia Energètica celebrarà el seu VIII congrés en la seu de la Fundació Universitat-Empresa de la Univeristat de València (ADEIT) els pròxims dies 17 i 18 de gener. Durant els dos dies de congrés s’analitzarà l’economia de l’energia i es presentaran mesures per a estalviar energia i el seu efecte en el medi ambient i en el canvi climàtic.

En aquest sentit, una taula rodona abordarà una anàlisi econòmica de l’última Directiva d’Eficiència Energètica que moderarà la sotsdirectora general de Planificació Energètica i Seguiment del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, Luz Evelia Pérez. A més de diferents sessions paral·leles, una altra sessió analitzarà els reptes i oportunitats de l’exploració i producció d’hidrocarburs. Segons explica la presidenta del comitè organitzador, la professora d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València, Dolores Furió, les intervencions dels participants «van a contribuir al debat actual sobre reptes i solucions davant la insostenibilitatd del model energètic actual». El comitè científic està presidit pel catedràtic d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, Santiago Rubio.

Durant el congrés es concedirà el Premi Jove Investigador de l’Associació Espanyola per a l’Economia Energètica 2013 a la millor comunicació presentada
Aquest congrés està organitzat per l’Associació Espanyola per a l’Economia Energètica (AEEE), divisió espanyola de la Internacional Association for Energy Economics (IAEE).

Premi Jove Investigador AEEE 2013
Durant el congrés es concedirà el Premi Jove Investigador de l’Associació Espanyola per a l’Economia Energètica 2013 a la millor comunicació presentada per un jove investigador en les sessions paral·leles. Segons expliquen els organitzadors del congrés, es valorarà que l’investigador siga signant únic del treball. El premiat rebrà un certificat, un obsequi i el reemborsament de la quota d’inscripció.

Més informació:
VIII Congrés de l’Associació Espanyola per a l’Economia Energètica en ADEIT