Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat de València organitza el V Congrés Internacional Online de Joves Optometristes

A fi de promoure el coneixement científic, presentar els avanços més recents i intercanviar informació i experiències en el camp de l’optometria, la Universitat de València organitza, en col·laboració amb altres universitats espanyoles i estrangeres, el V Congrés Internacional Online de Joves Optometristes.

La trobada, que es realitzarà on line del 23 al 30 de novembre, reunirà professionals en actiu i a optometristes que s’inicien en la labor investigadora i clínica perquè aporten les seues noves idees, investigacions originals i revisions realitzades en diverses àrees relacionades amb la visió. Addicionalment, durant la trobada, també es comptarà amb les aportacions d’importants científics dins del sector, que exposaran els últims avanços relacionats amb aquest sector.

A part de les conferències convidades, els participants podran optar a presentar els seus estudis en forma de comunicació oral o pòster en qualsevol de les àrees temàtiques que abasta el congrés.

Segment anterior i lents de contacte, lents intraoculars i cirurgia refractiva, processament i percepció visual, visió binocular, rehabilitació, entrenament i teràpia visual, poblacions especials, òptica i instrumentació i educació i innovació docent seran els temes sobre els quals se centraran les diferents comunicacions.

Addicionalment, el congrés inclou fòrums de debat sobre diversos temes, així com diversos workshop.

Més informació: https://www.uv.es/siyo/

Noticia publicada: 23/11/2020