Inici / Notícies
NOTíCIES

La mobilitat elèctrica i la indústria 4.0 a debat en el SAAEI 2017 el 5,6 i 7 de juliol

Les tècniques de conversió de potència, els dispositius semiconductors i components passius, la mobilitat elèctrica i la indústria 4.0, seran alguns dels temes de debat de la quarta edició del Seminari Anual d’Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació (SAAEI) 2017 els pròxims dies 5, 6 i 7 de juliol. D’aquesta manera, es consolida un espai que reunirà a personal científic, centres de recerca i empreses amb la finalitat d’intercanviar idees sobre automatisme, electrònica industrial i instrumentació. Aquesta trobada es realitzarà en la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València que té la seua seu a Burjassot i que acollirà la quarta edició d’aquest seminari anual.

Aquest congrés pretén ser un fòrum on especialistes, centres de recerca i empreses posen en comú els resultats del seu treball, intercanvien idees i formen consorcis per a dur a terme futurs projectes

Aquest congrés, organitzat pel Laboratori d’Electrònica Industrial i Instrumentació de la Universitat de València i en la gestió de la qual està implicada la Fundació ADEIT, pretén ser un fòrum on especialistes, centres de recerca i empreses posen en comú els resultats del seu treball, intercanvien idees i formen consorcis per a dur a terme futurs projectes més eficaços i amb major impacte en la societat.

Així mateix, el congrés, dirigit per Esteban Sanchis, catedràtic d’Enginyeria Electrònica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, tindrà una sèrie de conferències de la mà de professionals dels diferents sectors com són Enrique Dede, catedràtic de Tecnologia Electrònica de la Universitat de València i conseller Sènior Principal de Tecnologia Corporativa de l’empresa GH a Ohio. Dede oferirà una visió global de futur sobre els dispositius electrònics així com del desenvolupament de convertidors que en els pròxims anys seran capaços de prendre les seues pròpies decisions –els denominats Smart Converters-. Un altre dels ponents serà José A. Carrasco, qui dirigeix l’empresa EMXYS i introduirà les principals dificultats involucrades en les missions d’espai profund des del punt de vista de plataforma, i en particular, la selecció de la topologia elèctrica i el control tèrmic. Finalment, també intervindrà Leo Lorenz, president del ECPE (European Centre of Power Electronics), membre de l’Acadèmia Alemanya de Ciències (IEEE Fellow) i doctor honoris causa per la Universitat de València, per a reflexionar sobre les principals adreces que han de prendre els sistemes electrònics a Europa i incidir sobre les tendències de desenvolupament dels dispositius semiconductors de potència basats en Si i Wide Bandgap.

Més informació i inscripció: SAAEI 2017 

Notícia publicada: 19/05/2017