Inici / Notícies
NOTíCIES

Un congrés presenta els últims avanços en investigació ambiental en ADEIT

LOGO CONGRESO CICTA 2013 EN ADEITSota el lema ‘La investigació al medi ambient: imprescindible per a la sostenibilitat’ ADEIT acollirà la celebració del 9è Congrés Ibèric i 6a Reunió de la Societat Iberoamericana de Contaminació i Toxicologia Ambiental. Durant el congrés, que es realitzarà des de hui 1 al 3 de juliol, es presentaran els últims avanços en investigació ambiental i s’analitzaran els principals problemes relacionats amb la contaminació i toxicologia ambiental en un context iberoamericà.

Aquest congrés, amb periodicitat bienal, servirà com punt de trobada entre els professionals relacionats amb la temàtica de la contaminació i toxicologia ambiental, com biòlegs, enginyers agrònoms, enginyers ambientals o enginyers químics, per a debatre els últims problemes de diferent temàtica com la toxicologia cel·lular i molecular, la química ambiental o la toxicologia aquàtica, entre altres, entre Europa i Amèrica.

Segons explica la presidenta del Comitè Organitzador del congrés, la catedràtica del Departament de Biologia Funcional i Antropologia Física de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, Amparo Torreblanca, en aquest congrés «es presentaran activitats, problemes, i solucions especifiques per a Iberoamèrica, no abordades amb profunditat desitjada en altres congressos internacionals». En aquest sentit, segons precisa Torreblanca, molts d’aquests problemes i solucions «seran comunes a altres zones geogràfiques».

En el marc del congrés se celebrarà l’Assemblea General de la Societat Iberoamericana de Contaminació i Toxicologia Ambiental (SICTA) en la qual es triarà la nova comissió directiva per als pròxims dos anys.

Més informació i inscripció en:
9è Congrés Ibèric i 6è Iberoamericà de Contaminació i Toxicologia Ambiental